Måns Möller testar skämt.
Mini-turné med premiär 16 oktober!

Vänner! Jag saknar er. Saknar känslan av att stå bakom ridån – höra bubblet i teatersalongen. Jag vill höra era skratt igen, och jag behöver själv skratta igen. Och nu – äntligen – skall jag ge mig ut och göra några provföreställningar!

Jag har en hel byrålåda full med skämt jag skrivit under de senaste 2 åren. Vad är kul? Vad är helt värdelöst och vad är jättejättekul? Det är era skratt, burop, och/eller applåder som avgör. Det är det fina med standup comedy – man får direktrespons. Det är live.

Jag kommer berätta lite om mina senaste projekt (till exempel blev jag ju, tillsammans med min kompis Christer Skog, först i världen med att ha åkt 10 Vasalopp i rad) och passar på att visa lite filmsnuttar och bilder med min gamla projektor. Det blir lite allt möjligt, lite skratt, lite feel-good – ja, ni fattar läget!

Som jag längtar – som jag saknar er! Nu kör vi – varmt välkomna!!

—Måns Möller

Köp biljetter!

DATUMARENAINFOBILJETTINFO
Lörd 16 oktRoyal, Eskilstuna

Torsd 21 oktHässleholm kulturhus

Fred 22 oktAlvesta Folkets hus

Lörd 23 oktLaholms teater

Torsd 28 oktFolkets hus, Nynäshamn

Lörd 30 oktKulturhuset, Örebro

Torsd 11 novScalateatern, Karlstad

Fred 12 novJönköpings teater

Lörd 13 novKalmar teater

Torsd 18 novPalladium, Alingsås

Fred 19 novVarberg teater

Lörd 20 novPalladium, Växjö

Följ Måns Möller

Pressbilder

Foto: Carl Thorborg

Kontakt

PR & Beyond
Helene Wigren
helene.Wigren@prbeyond.se

©2021 MÅNS MÖLLER | WEBPROD BLOMILL